Fitness

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Volg Jeffrey uit Meerhout

Fitness
2019-04-16 | By: Jeffrey de Beyn
 Volg Jeffrey uit Meerhout

Jeffrey de Beyn meerhout

Ik ben zeer positief gedreven door het trainen met de Myzone hartslagmeter. Hierdoor zet ik de toestellen iets hoger dan normaal om zo in een hoger percentage te trainen. Het doel is om een paar kilootjes kwijt te raken.
Vandaag ben ik begonnen met 20min te lopen tegen 10 km per uur en hier was mijn hartslag stabiel op 80%. Daarna nog 20 min op de vario hier was mijn hartslag wel iets lager 70 a 75 %. Na 40min cardio ben ik ook nog kracht gaan doen hierbij kende de hartslag ook hogere pieken.

Zeer positief op naar de volgende training!!!!

1555346344571__________________________________

Vandaag voor de derde keer getraind met de Myzone. De app is al zeer duidelijk voor mij. Wel motiverend om altijd tot het uiterste te gaan (groen/geel)

 ___________________________________

jeffrey meerhout v2

Vandaag ben ik rond 5 u in de morgen begonnen met fitnessen. Mijn schema is wat cardio betreft altijd ongeveer het zelfde 20 min lopen en 20 min vario. Bij het lopen heb ik deze keer geprobeerd om mijn hartslag even in de rode zone te krijgen maar moest er wel 13km per uur voor lopen. Bij het kracht trainen heb ik altijd geprobeerd om twee oefeningen te combineren om zo ook geen rust te nemen en mijn hartslag goed te houden.

Jeffrey 

Mijn status is veranderd naar IRON omdat ik het maandelijks aantal MEP's al gehaald heb dus dat is nog eens een extra beloning!

Vandaag ben ik nog eens op een avond naar de fitness geweest. Ben weer begonnen met het lopen maar nu heb ik 30 min gelopen in plaats van 20min en dit is vrij goed gegaan. Na het lopen heb ik wat kracht gecombineerd met crossfit-oefeningen om zo mijn hartslag op een goed niveau te houden. Als laatste nog een 10 min op de vario. Al bij al ben ik nog altijd zeer gemotiveerd om mijn prestaties te verbeteren. 

jeffrey

Zondag = zon dus hebben we vandaag niet binnen gaan sporten maar de koersfiets genomen. Dit is ook ideaal om de myzone te testen. Ik.heb gefietst op een hartslag van gemiddel 75 a 80%. Dit 2u en 30 min maar die laatste 30 min is de gsm uitgevallen. Dus geen resultaten op de app maar via mail heb ik hem wel binnen gekregen dus dat is wel goed.
fiets jeffrey Meerhout

Dinsdag we zijn weer in de vroege morgen begonnen met mijn vaste training. Bij het lopen heb ik een hoge snelheid aangehouden maar mijn hartslag bleef wel onder de 80%  zelf kón ik zeker niet harder lopen. Dus het was wel zeer intensief. Bij de vario bleef de hartslag ook vrij laag.

_______________________________________

Jeffrey

Deze morgen wat minder tijd dus moest ik klaar zijn op een uurtje. Zoals je kan zien op mijn grafiek heb ik de eerste 30 min in de groene zone proberen te trainen dit door te lopen met een gemiddelde van 10km per uur. Voor in de gele zone te geraken moest ik 13 km per uur lopen. dit was zeer intensief voor op een maandag ochtend. Daarna nog een beetje kracht trainen zonder rust pauzes om zo in de blauwe zone te kunnen blijven.

Screenshot 2019 04 29 06 26 18

Deze keer ben ik nog eens in de avond naar de fitness gegaan. Begonnen met een half uur lopen tegen een hoge snelheid (11km/u) met een hartslag in de groene zone en paar pieken in de gele zone en ik was vrij uitgeput van het lopen. Daarna nog enkele kracht oefeningen uitgevoerd met crossfit oefeningen. Dus voor een een uur trainen was het zeer intensief.

IMG 20190502 211058

jeffrey

k ben weer in de vroege morgen begonnen met 30min te lopen op hoge snelheid meestal in de groene zone en twee pieken in de gele zone. Daar na nog kracht (borst, schouders en buik) dit heb ik gedaan zonder te rusten om zo in de blauwe en groene zone te kunnen blijven.

IMG 20190424 062724

Dit keer weer begonnen zoals gewoonlijk

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading