workouts

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Les Mills mega kwartaal workshop 2022

I'm going to Ibiza

workouts
2022-06-01 | By: Anne Goldsmits
 Les Mills mega kwartaal workshop 2022

Les Mills mega kwartaal workshop

Ieder kwartaal gaan we als instructeurs naar een bijscholing voor onze groepslessen van Les Mills. 
Eens per jaar is er een Mega kwartaal,  dat betekent dat het extra groot is opgezet, er komen internationale instructeurs, leden kunnen ook mee  en er is 's avonds een groot thema feest.
Zaterdag 21 mei was er eindelijk weer het Mega kwartaal! Vanwege corona was het 2 jaar niet doorgegaan.
Les Mills kwartaal

Terugblik

Wat voelde dat goed om weer met alle Nederlandse en Belgische instructeurs bij elkaar te komen en verschillende lessen te volgen. Oude vriendschappen werden weer verstevigd, en nieuwe vrienden gemaakt. 

Kijk hier voor een compilatie.

 

25 jaar

Ook werd 25 jaar Les Mills in Nederland gevierd. Master instructeurs deden een Nieuw Zeelandse Haka  op het podium. Heel indrukwekkend! (LesMills komt uit Nieuw Zeeland).
Les Mills haka
Daarna was er een trekking voor extra cadeautjes.
De namen van alle aanwezigen waren op een kaartje geschreven en in een "Grabbelton" gestopt. Programdirector en master instructor Rachel Newsham deed de trekking. Ze werd geholpen door een Nederlandse instructor ivm het uitspreken van de Nederlandse namen.
Ze deed erg haar best, maar het bleef lachwekkend vooral toen ze "van de Konijnenberg"  probeerde uit te spreken.  Daar waren we, Nicole, Melanie en ik, nog een beetje over aan het giechelen toen ze al toe waren aan de laatste prijs.

Ibiza

2 tickets voor de LesMills Ibiza trip van 2023.

Door dat gegiechel misten we bijna de naam die werd voorgelezen, want ditmaal had ze geen moeite met de uitspraak. We keken elkaar aan "Wat zei ze?" "Zei ze dat echt?" .....ja echt! Ze had Anne Goldsmits  gezegd.
Whaaaaaaahahahaha Yeaaaaahhh!!!!
Ik geloof dat ze mij tot achter in de zaal hebben horen gillen!
Iedereen feliciteerde mij, knuffels van alle kanten.  Het voelde zo onwerkelijk!
De BodyPump die erna volgde deed ik mee vanaf mijn eigen gelukswolk.
Anne work
En nog steeds word ik gefeliciteerd en moet het hele verhaal weer verteld worden.... zo blijf ik nog wel even op mijn gelukswolkje zitten!

Ibiza trip

Voor iedereen die in mijn koffer mee wil,  of ze wil dragen..... helaas het 2e ticket is al vergeven. Maar als jullie nu beginnen met sparen kunnen jullie zelf toch nog mee.  De LesMills Ibiza trip is namelijk door iedereen te boeken. Kijk hier voor meer informatie.
7 dagen, waarvan 6 met allemaal Les Mills lessen,  een welkomstfeest en een afscheidsfeest. En dat allemaal op een super mooi eiland. Dus voor de fanatieke sporter zeker de moeite waard!!
Anne

Snap Fitness

Snap Fitness Landgraaf viel zelfs nog een keer in de prijzen want ook Iris had prijs, een gratis opleiding t.w.v. €350,-

Iris landgraaf

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading