Lifestyle

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Geen dieet maar een lifestyle

Wanneer start jij?

Lifestyle
2019-08-01 | By: Snap Fitness Benelux
 Geen dieet maar een lifestyle

Fit with Food

Ons 12 weken voedingsbegeleidingsprogramma

Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op jou afgestemd.

Snap with food logo DIAP v2

Werk aan je lijf en fitheid met een persoonlijk voedingsprogramma dat leuk en lekker is!
Begeleid door onze deskundige voedingscoaches op een verantwoorde manier en met blijvend resultaat! Géén dieet maar verantwoord leren eten.
Wat je doel ook mag zijn, afvallen, in balans of aankomen in spiermassa, met Fit with Food helpen wij jou naar een healthy lifestyle.

Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s.
Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst.
Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte, een nieuwe 'lifestyle'

- 12 weken programma
- inclusief app
- persoonlijk eetboekje
- persoonlijke voedingscoach
- persoonlijk voedingsplan
- met weekmenu’s en recepten
- incl. boodschappenlijstje
- vaste weeg- en meetmomenten
- gegarandeerd resultaat 

 

Dit programma is op elk moment instapbaar dus jij bepaalt wanneer je start!

Ook te volgen als je geen lid bent van Snap Fitness.

Het resultaat in combinatie met sporten is uiteraard beter dan zonder sporten want voeding en sport gaan hand in hand!

 

Snap with food logo DEF

Net voor de zomer hebben we de versie Snap Summer Shape gedraaid, dit is een 6 weken voedingsbegeleidingprogramma. 6 weken is eigenlijk net te kort om de algehele switch naar een gezondere leefstijl te kunnen maken maar het is wel de eerste stap op weg naar...

Wij kunnen wel vertellen hoe doeltreffend ons programma is, nog beter is om deelnemers aan het woord te laten;

 Snap Iconkopie

Wim -Snap Fitness Meerhout-

Ik ben hier ingestapt met als eerste doelstelling mijn gewicht terug op peil te krijgen en ook om mijn vetpercentage naar beneden te krijgen.

Ben er volle moed aan begonnen en na de eerste controle was het resultaat al opmerkelijk zichtbaar op de weegschaal.

Na 6 weken was ik zeer tevreden over het resultaat. Ongeveer 7kg verloren en 6% vet verminderd.

Ik volg dit schema nog steeds en ik blijf resultaat boeken.

Ik raad iedereen dit programma aan, honger lijden moet je zeker niet doen.

 Snap Iconkopie

--------------------------------------------

Veja en Bart -Snap Fitness Landgraaf-

Onze doelen? Een aantal kilo's kwijtraken net voordat wij op vakantie gaan en beter in ons vel zitten. Omdat we in het begin nogal wat twijfels hadden over het programma, vroegen wij Nicole voor meer informatie. Direct zagen wij dat de weekmenu’s heel makkelijk te volgen waren en dat het bestond uit standaardmaaltijden (zoals brood, rijst, pasta). Geen moeilijke gerechten die je normaal niet zou eten en maar liefst 6 eetmomenten op één dag!  Wij zien het dan ook meer als een verandering in levensstijl en het is zeker goed vol te houden. Naast de weekmenu’s kregen we van Snap Fitness twee weken een beweegmeter (Myzone) te leen. Deze beweegmeter gaf aan hoeveel calorieën je verbrandt tijdens bepaalde activiteiten. Zo kwamen wij erachter dat je tijdens een groepsles step of BodyPump als snel 400 – 500 calorieën verbrandt! Nu 5 weken later zijn we tussen de 3 en 6 kilo kwijt, zitten wij beter in ons vel en hebben we enorm veel energie. 

--------------------------------------------

 Snap Iconkopie

Monique, 47 jaar -Snap Fitness Breda-

Door mijn werk schiet het eten er nog al eens bij in waardoor ik later op de dag kies voor een makkelijke ongezonde snack. Niet verstandig, ik weet het, vandaar dat ik de keuze maakte voor dit programma. Handklare weekmenu's mét boodschappenlijstje zodat ik alles in huis had wat ik nodig heb. Ik was verbaasd hoeveel ik mocht eten en hoe vaak op de dag! En dan nog afvallen ook. Ik merk dat mijn lijf zich aanpast aan deze nieuwe leefstijl, ik voel mij veel fitter en energieker én ben na 4 weken al bijna 3 kg afgevallen. Dit wordt mijn nieuwe levensstijl. Het is ook geen dieet, het is een gezonde manier van eten aanleren.

-------------------------------------------------

 Snap Iconkopie
Michèle, 54 jaar -Snap Fitness Herselt-
Doenbaar - maar ik heb honger. 's morgens oké, 's middags vind ik het te weinig groenten, 's avonds meer als goed; mis ook soep en rauwkost en eieren. Heel goede variatie en recepten. Ik heb ideeën opgedaan van receptjes. Het is een verandering van eten. Vervanglijsten zijn goed. Eetboekjes op de app heb ik niet gebruikt , ik doe het liever met potlood op mijn geprinte schema aanpassen. Het is ook leuk omdat je het met andere leden kunnen volgen - dat stimuleert - en zo word je aangemoedigd.Na 4 weken ben ik al 4,4 kg minder en 2,2% vet kwijt dus heel blij met het resultaat zover.

--------------------------------------------

  Snap Iconkopie

Gerrie, 30 jaar -Snap Fitness Landgraaf-
Ik ben nu iets meer dan 3 weken dit programma aan het volgen. Ik ben ermee gestart nadat ik foto's van mezelf in de sportschool zag. Ik geef al 10 jaar groepslessen en heb een dochtertje van 3. In mijn zwangerschap was ik ruim 30 kg bijgekomen. Deze was ik op 2 kg na ook weer allemaal kwijt. Mijn kleding past gewoon. Echter na het zien van de foto's zag ik door de kleding heen deuken en slap vel, niet mooi dus.
Omdat ik een darmziekte heb ga ik niet zomaar zelf aan de slag met allerlei crashdieëten, maar wilde ik dit programma eens proberen. Lekker makkelijk omdat ik de coaching ontvang op de club waar ik les geef.
Ik ben in die 3 weken ongeveer 3 kg in gewicht afgenomen. Ik merk dat mijn heupgebied al een stuk strakker is en mijn buik platter.
Ik wil dus vooral nog even zo doorgaan. Het fijne is dat je 6 keer per dag eten moet. Lekker eten zelfs. Sausjes en dergelijke staan gewoon op het menu. Dus geen honger en smakelijk eten, ik ben tevreden.
---------------------------------------------------------------

  Snap Iconkopie

Rene,  64 jaar -Snap Fitness Herselt-

Het eten was geen probleem, ik eet nu zelfs meer dan voorheen. Nu eet ik ook vóór het trainen wat ik eerst nooit deed. Ik heb minder trek en behoefte in snoepen. 's Avonds krijg ik het eten zelfs maar amper op! Ik ben erg blij met de resultatn. De menu's volgen gaat goed, een beetje switchen tussen de dagen afhankelijk van de smaak die dag. Ik ben echt van plan deze verandering in mijn eetpatroon vol te houden want ik voel mij er erg goed bij. Na 3 weken ben ik al ruim 3 kg afgevallen en 4% vet minder terwijl ik veel meer en vaker ben gaan eten.

------------------------------------------

Snap Iconkopie

Anja, -Snap Fitness Meerhout-

De laatste jaren merkte ik dat ik een paar kilootjes aankwam en ik me hierdoor iets minder goed in m’n vel voelde. Sporten bij Snap Fitness zorgde al voor wat progressie maar het mocht wat meer zijn, dat kwam er met Fit with Food. Ik heb het 6 weken zomerprogramma gevolgd, een voedingsschema waar ik 5 kg en 5% vet verloor, super toch!
Het voelde niet als diëten want ik had meer als genoeg en het zat boordevol met gezonde ingrediënten. Lekker en makkelijke gerechten met voor ieder wat wils. Bovendien zijn alle ingrediënten aanpasbaar als je ze niet lust. Een paar weken later is het voor mij makkelijk verder te zetten en voel ik me fit en strak, exact wat ik wilde!
--------------------------------------------

Snap Iconkopie

Wim, -Snap Fitness Meerhout-

Na een operatie aan mijn rug was ik wat killootjes bijgekomen. Die moesten er weer af maar ondanks veel sporten slaagde ik daar niet in. Toen Snap Fitness startte met voedingscoaching was ik als eerste van de partij om dit te testen. Als kok ben ik veel bezig met voeding. Via het programma kreeg ik ook structuur in wat en hoe ik kan eten en welke hoeveelheden. De lekkere maaltijden waren steeds meer dan voldoende en gaven veel variatie.
In 6 weken verloor ik 5,5 kg en 7% vet! De aanpassing van eetwijze geeft me veel energie en ik zit goed in m’n vel, eindelijk op streefgewicht, Joepie!

---------------------------------------------------

Snap Iconkopie

Kelly, -Snap Fitness Meerhout-

Ik wilde graag wat kilo’s kwijt om summerproof te geraken. Een koekje, snoepje achterwege laten dat wist ik wel, maar hoe nu afvallen zonder een ingewikkeld dieet, aparte maaltijden koken, of de hele dag calorieën tellen? Want met 3 kinderen is tijd hebben zeldzaam. Toen hoorde ik via mijn fitnesscoach over het Fit with Food programma. Een eetschema met een boodschappenlijst en begeleid binnen mijn eigen sportschool. Na een voorbeeldmenu te hebben bekeken vond ik het de moeite om ook eens te proberen. Dit moet ik ook kunnen dacht ik.
Ik sport al jaren bij Snap fitness dus de stap om me aan te melden was al snel gezet. Na een intakegesprek ben ik met het programma begonnen. Ook heb ik geprobeerd twee keer in de week en soms 3 keer gaan sporten. Mijn sportprogramma bestond enkel uit krachttraining en HIIT. Na 5 weken was mijn vet percentage 3% gezakt en was ik 3.5 kg kwijt.
Ik vond het een prettig programma, je hebt die 6 eetmomenten en hierdoor is je ‘honger ‘gevoel wel weg . Het is ook gevarieerd omdat er verschillende menu’s zijn om uit te kiezen en er zijn voldoende vervangende producten. De andere familieleden hebben ook genoten van het diner, soms waren er verrassende combinaties bij. Een echte aanrader om met begeleiding van een coach dit afvalprogramma te volgen.

---------------------------------------------

Snap Iconkopie

Petra - Snap Fitness Landgraaf-

Het werkt, het werkt, het werkt…

Mits je je netjes aan de menu indeling per dag & 3x per week sporten houdt en daarbij van de snoepkraam weg blijft!

Zelfs af en toe een wijntje erbij kan geen kwaad….had ik dat gelaten, had ik zeker weten nog meer resultaat geboekt.

Al met al 4/5 kg eraf en dat is toch echt wel een hele kleding maat!!

De bijbehorende app is heel handig, jammer dat ie niet actief blijft na afronding van het programma.

Had ik nu nog een zakje ‘discipline” erbij kunnen kopen, dan was het programma perfect geweest, dat is en blijft mijn valkuil...

----------------------------------------------

 

 

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading