Fitness

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Terugblik Dam tot Dam loop

Wat een succes!

Fitness
2022-10-26 | By: Ronnie vd Linden
 Terugblik Dam tot Dam loop

Snappers van de Nederlandse club Snap Fitness Den Haag liepen in september mee voor het goede doel. Terugblik door initiatiefnemer Ronnie.

 

Meestal ben ik, Ronnie, in Snap Fitness Den Haag te vinden voor het krachthonk; zelden doe ik zelf aan hardlopen. Daarom was ik des te blijer dat de club met een hardloopgroepje mee wilde doen aan de Dam tot Damloop 2022, toen ik dit aan hen vroeg. Dit om zo geld op te halen voor het goede doel JDRF Nederland.

DIY To Benefit JDRF logo CMYK

 

In totaal werd er EUR 17.200 opgehaald voor onderzoek naar type 1 diabetes, een ziekte welke ik al 26 jaar heb. Van dit bedrag is EUR 1.145 is opgehaald door Snap Fitness Den Haag, met hulp van Laura, Femke, Vlad, Bastiaan, Monika, Valerie én Kristian. 

dam tot dam 5EM 

Samen liepen zij de 5 Engelse Mijl (8km) op 17 september, welke de boeken in ging als een regenachtige maar gezellige en gedreven avond. De groep heeft namelijk in aanloop naar deze avond steevast op iedere woensdagavond getraind, en dat was te zien aan de prestatie en tijd van de lopers!

 dam tot dam 10EM

En ook een shout-out naar Laura en Vlad, die samen op 18 september ook nog eens de 10 Engelse Mijl (16km) renden. Wederom in de stromende regen.

 

Snap Fitness Den Haag en alle leden van het hardloop clubje: ik wil jullie namens mijzelf, JDRF Nederland en iedereen met type 1 diabetes ontzettend bedanken voor jullie inzet en het ophalen van geld voor onderzoek.

 

Ronnie vd Linden

 

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading