Lifestyle

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Je goed voelen kan heel simpel zijn.

Wat doet Fit with Food voor jou?

Lifestyle
2020-09-09 | By: Cissy
 Je goed voelen kan heel simpel zijn.

Graag wil ik mijn ervaring met Fit with Food delen!

Je goed voelen kan heel simpel zijn.

 

Ik was al vaker nieuwsgierig naar het voedingsprogramma 'Fit with Food' van Snap Fitness. Op een gegeven moment liep ik een beetje vast met mijn voeding. Ik wilde eens iets anders proberen. Ondanks veel sporten kreeg ik langzaam een klein buikje. Ook mijn energie was niet optimaal.

Na het doorbetalen van het abonnementsgeld in de Corona-periode mocht ik een keuze maken uit een aantal dingen. Een ervan was het voedingsprogramma 'Fit with Food'. 6 weken lang een menu en wekelijks een weegmoment. Qua kilo ’s hoefde er niet zoveel vanaf, als mijn buik maar wat strakker werd. Ik was zeer benieuwd.

Fit with food 6 advkopie

Ik ben nu al in de 5e week van het programma. De menu ’s die ik wekelijks krijg, bestaan uit een ontbijt, een lunch en een diner. En drie tussendoortjes. Ik eet nu om de 2,5 uur. Dat lijkt in eerste instantie veel maar dat valt best mee. De maaltijden zijn licht en doordat je die tussendoortjes hebt en regelmatig iets eet, wordt de verbranding hoog. Ook heb ik geen last meer van suikerdips waardoor ik voorheen regelmatig behoefte had aan iets zoets of een bakje chips. Ieder week krijg ik een boodschappenlijst gestuurd. Alle voeding kan ik halen in mijn eigen supermarkt. En is er een keer iets wat ik niet lust dan kan ik dat zeer simpel vervangen via een handige app die bij het programma hoort. 

Na 5 weken ben ik een paar kilo ’s kwijt. Maar belangrijker is dat mijn vetpercentage is verminderd en mijn spiermassa is toegenomen. En veel belangrijker: ik voel me supergoed en heb meer energie! Ik eet iedere dag heerlijk en de recepten zijn super simpel. Ik heb door dit programma heel anders leren eten en heb veel lekkere dingen ontdekt.

Mocht je een keer behoefte hebben aan begeleiding in je voeding dan kan ik dit voedingsprogramma echt aanraden!

 

Cissy 

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading